Hallocy

Απαγωγή 11χρονων – Αυτός αναζητείται για εξαφάνιση παιδιών – Δείτε περιγραφή

Δύο 11χρονοι μαθητές, ελληνικής καταγωγής, αγνοούνται από το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην εξαφάνισή τους φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75 μ. περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

Οι αρχές αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα σκίτσο του φερόμενου απαγωγέα, με βάση την περιγραφή δύο παιδιών που υποστηρίζουν ότι τον είδαν.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο μεσήλικας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο άγνωστος ζήτησε από τους μαθητές βοήθεια για να μεταφέρουν κάτι, εκείνα ανταποκρίθηκαν και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Σε πλήρη κινητοποίηση οι αρχές, αξιολογούν πληροφορίες και «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από το σχολείο.

Από την πρώτη στιγμή στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ έχει δημιουργηθεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεως Κρίσεως.

Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες στα οδοφράγματα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης να περάσει με τα παιδιά στις κατεχόμενες περιοχές.

Στο Δημοτικό Σχολείο μετέβη εσπευσμένα ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, καθώς και οι γονείς των μαθητών και ψυχολόγοι.

Exit mobile version