Site icon Hallocy

Μαρτυρία – Έτσι εξαφανίστηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές από το Δημοτικό Καμάρων (ΦΩΤΟ)

Σε συναγερμό σήμανε στην Αστυνομία η πληροφορία για εξαφάνιση δύο 11χρονων, του Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππου Σταματάκη, από το Δημοτικό Σχολείο των Καμάρων, όπου φοιτούν στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, τα παιδάκια πήγαν το πρωί κανονικά στο σχολείο τους και εξαφανίστηκαν γύρω στις 7:45, με την Αστυνομία να τίθεται σε κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.  Φαίνεται να διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Έτσι εξαφανίστηκαν οι μαθητές

Σύμφωνα με πληροφορίες του AlphaNewsLive, ο άντρας φώναξε στα παιδιά, λέγοντας τους ότι είναι δάσκαλος και χρειαζόταν βοήθεια με τη μεταφορά βιβλίων, τότε άρπαξε τα παιδιά από την ανατολική έξοδο του σχολείου και τράπηκε σε φυγή.

Η κατάσταση στο σχολείο

Στο σχολικό χώρο αυτή την ώρα βρίσκονται περίπου 15 αστυνομικοί, οι οποίοι διεξάγουν εξετάσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αναζήτησης των δύο ανήλικων.

Οι γονείς του ενός μαθητή βρίσκονται στο προαύλιο, ενώ στο χώρο έχουν συγκεντρωθεί γονείς και των υπόλοιπων παιδιών οι οποίοι ζητούν να πάρουν τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή στο AlphaNewsLive, τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά, ενώ το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου προσπαθεί να διατηρήσει την ηρεμία των μαθητών, που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα το περιστατικό.

Στο σημείο ο Υπουργός Παιδείας

Στο Δημοτικό Σχολείο των Καμάρων σπεύδει αυτή την ώρα ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ως εκ τούτου, η συνάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών, που θα πραγματοποιείτο στις 11:00, αναβάλλεται για τις 13:00.

Που να επικοινωνήσετε;

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στο 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

alphanews.live

Exit mobile version