Site icon Hallocy

Νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας των δύο 10χρονων

Καλά στην υγεία τους τα δύο παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν από εφταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα δύο 11χρονα παιδιά που απήχθησαν σήμερα το πρωί, και τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους».

Να θυμίσουμε ότι σε προηγούμενη ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας ανέφερε: «Σε σχέση με το σημερινό περιστατικό απαγωγής μαθητών στην Επαρχία Λάρνακας, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, μετά τον εντοπισμό τους, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους και παρακολουθούνται από τους επί καθήκοντι παιδιάτρους.

Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση προς όλα τα ΜΜΕ να παραμείνουν στην επίσημη ενημέρωση, με τον ίδιο σεβασμό και ευαισθησία που επέδειξαν μέχρι στιγμής ως προς τη διάδοση και την αναπαραγωγή πληροφοριών, που πιθανόν να προκαλέσουν αναστάτωση στους οικείους τους».

Exit mobile version