Site icon Hallocy

Ο επικίνδυνος «κουρέας» του Πρωταρά – Πως περιγράφουν οι γυναίκες θύματα τις επιθέσεις του δράστη με το ψαλίδι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, από τον Ιούνιο έχουν υπάρξει 3 καταγεγραμμένα τουλάχιστον περιστατικά, με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου να προσπαθεί να σκαρφιστεί τρόπους ώστε να διακόψει την περίεργη και δυνητικά επικίνδυνη δράση του άνδρα.
Ο συγκεκριμένος άνδρας κραδαίνοντας πάντα ένα ψαλίδι, επιτίθεται σε γυναίκες κόβοντας πάντα μια τούφα από τα μαλλιά τους, ενώ εν συνεχεία διαφεύγει.

Η ΑΔΕ Αμμοχώστου κάνει λόγο για 3 καταγεγραμμένα περιστατικά, αρχής γενομένης από τον περασμένο Μάιο, ενώ το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις περιγραφές και αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των θυμάτων, ο άνδρας επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες, πάντα αλλοδαπές, στον πεζόδρομο του Πρωταρά. Από τις περιγραφές που εδόθησαν στην Αστυνομία το μόνο στοιχείο που με σιγουριά προκύπτει είναι ότι πρόκειται και άνδρα ασιατικής καταγωγής.

Παράλληλα, έχει ξεκαθαριστεί πως ο δράστης δεν έχει επιδείξει άλλα σημάδια επιθετικότητας προς τις γυναίκες θύματά του, ούτε και έχει προσπαθήσει να βιάσει ή παρενοχλήσει σεξουαλικά κάποιες εξ αυτών. Η τακτική του είναι σιωπηλή προσέγγιση, συνήθως πίσω από τους ανθρώπους, οπότε ξαφνικά τους κόβει μια τούφα και εν συνεχεία αρχίζει να τρέχει προκειμένου να διαφύγει.

Η Αστυνομία εξάλλου κρίνει ως ανησυχητικό το γεγονός ότι στα σημεία των επιθέσεων δεν υφίσταται κάλυψη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, καθώς το παραλιακό μέτωπο εκτείνεται σε μια μεγάλη απόσταση, οπότε πολλά είναι τα σημεία που παραμένουν «ακάλυπτα» από τα όποια μέσα επιτήρησης.

Exit mobile version