Site icon Hallocy

Απαγωγή 10χρονων: Το στοιχείο που πρόδωσε τον 35χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε το πρωί της Τετάρτης (26.9.2018) την οκταήμερη κράτηση του 35χρονου υπόπτου για την απαγωγή των δυο 11χρονων παιδιών χθες από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες.
Η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών κρίνεται από τους γιατρούς αρκετά καλή. Χθες βράδυ κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις από ειδικούς γιατρούς. Θα μιλήσουν επίσης με την Αστυνομία.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε από τις τρεις το μεσημέρι χθες στο διαμέρισμα του υπόπτου, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο, μετά την πληροφορία που έδωσε πολίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», όταν χτύπησαν το κουδούνι στο διαμέρισμα του 35χρονου δύο αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, ο ύποπτος άνοιξε την πόρτα, με τους αστυνομικούς να του εξηγούν τον λόγο που βρίσκονταν εκεί και να τον ρωτούν αν μπορούν να περάσουν.

Αυτός τους απάντησε καταφατικά και επειδή υπήρχαν τέσσερις σκύλοι στο διαμέρισμα του ζήτησαν να τους περιορίσει. Μόλις τους μετακίνησε σε άλλο δωμάτιο, ο ένας αστυνομικός πρόσεξε κάτι σε ένα τραπεζάκι που παρέπεμπε στο σχολείο των μαθητών (ένα σήμα). Πλέον οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι ότι αυτός ήταν ο δράστης γι’ αυτό και ο ένας τον ακινητοποίησε, ενώ ο άλλος πήγε στο υπνοδωμάτιο και βρήκε τα δύο παιδιά να κοιμούνται. Μάλιστα ζητήθηκε η βοήθεια των γειτόνων που είχαν έρθει έξω από το διαμέρισμα, ώστε να βοηθήσουν σε περίπτωση που ο 35χρονος επιχειρούσε να διαφύγει. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάστηκε γιατί δεν προέβαλε καμιά αντίσταση, ενώ αμέσως έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί στη σκηνή.

Exit mobile version