Site icon Hallocy

Απαγωγή: Στα κρατητήρια Λάρνακας ο 35χρονος-Στο δικαστήριο σήμερα

Ενώπιον του δικαστηρίου Λάρνακας θα βρεθεί ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής των δύο 10χρονων από σχολείο στη Λάρνακα.

Μαρτυρία 10χρονου για απαγωγή: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω»

Να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα, μετά από πολύωρες έρευνες στο διαμέρισμα του, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Να θυμίσουμε ότι τα δύο παιδιά απήχθηκαν γύρω στις 7.40π.μ. χθες, από την αυλή του σχολείου τους. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στην αυλή του σχολείου, προσέγγισε τα παιδιά και τα έπεισε να τον ακολουθήσουν με αποτέλεσμα, από εκείνη τη στιγμή, να χαθούν τα ίχνη τους.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η πληροφορία στην Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή του σχολείου, από όπου ξεκίνησε η τιτάνια προσπάθεια εντοπισμού των παιδιών. Για συντονισμό των ενεργειών των αστυνομικών δυνάμεων, στήθηκαν δύο Κέντρα Συντονισμού, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και το Αρχηγείο Αστυνομίας, ενώ επικεφαλής της επιχείρησης τέθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Γύρω στις 3 το απόγευμα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, έγινε έρευνα σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου εντοπίστηκαν οι δύο δεκάχρονοι, καθώς και ο 35χρονος ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα που αφορά αρπαγή ή απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στις επιχειρήσεις για εντοπισμό των δύο μαθητών συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, ο Ουλαμός Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων και ο Ειδικός Ουλαμός Μοτοσικλετιστών Αρχηγείου, το ΤΑΕ Αρχηγείου και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν από εφταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα δύο παιδιά.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

www.sigmalive.com

Exit mobile version