Site icon Hallocy

Καταγγελία ΣΟΚ από Κύπρια στο Next Top Model: «Με έκοψε γιατί ΔΕΝ πέρασα από το κρεβάτι του για να…» (Βίντεο)

Είναι γεγονός πως το Next Top Model, προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, τόσο μέσα από την προβολή του στο Star, όσο και μέσα από το YouTube. Είναι από τα πρώτα trends και αρκετά κορίτσια που διατηρούν κανάλι στη διαδικτυακή πλατφόρμα έκαναν βίντεο για τον διαγωνισμό. Ανάμεσα σε αυτά και η Αναστασία Βανέλη, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους subscibers της, την εμπειρία που είχε στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model, στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, έκανε μια αποκάλυψη που μας εξέπληξε. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως δεν πέρασε στον διαγωνισμό γιατί αρνήθηκε να περάσει από το κρεβάτι ανθρώπου της παραγωγής.
Όπως περιγράφει, όταν πήγε στο casting στην Κύπρο, ο υπεύθυνος την κράτησε μέσα αρκετή ώρα, ενώ σε κάποια φάση έκλεισε την κάμερα και την ρώτησε τι θα έκανε για να μπει στο παιχνίδι και του απάντησε: «Τα πάντα!».

Μάλιστα, στη συνέχεια τη ρώτησε αν είναι ελεύθερη και εκείνη ανταποκρίθηκε λέγοντας πως δεν έχει κάποια σχέση από επιλογή.
Αφού, ολοκληρώθηκε το casting, την ενημέρωσε πως πέρασε στην επόμενη φάση και θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Εντούτοις, το βράδυ της ίδιας μέρας, της έστειλε μήνυμα για να βρεθούν για ποτό, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και έτσι κόπηκε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube. Επιπρόσθετα σε κάποιο σημείο του βίντεο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με έκοψε γιατί δεν πέρασα από το κρεβάτι του».

Δείτε το παρακάτω υλικό:

Exit mobile version