Site icon Hallocy

Ανατροπή με την απαγωγή των 10χρονων! Δεν μπήκαν ποτέ στο αυτοκίνητο του 35χρονου απαγωγέα

– Νέα δεδομένα έρχονται στο φως ώρα με την ώρα, καθώς η έρευνα φωτίζει συνεχώς και νέες πτυχές της υπόθεσης που συντάραξε την Λάρνακα αλλά και το Πανελλήνιο – Υπόνοιες πέραν των λύτρων γεννούν ευρήματα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 35χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη – Σήμερα καταθέτουν τα 2 παιδιά, στην παρουσία Λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, οπτικογραφημένη κατάθεση – Από χθες γίνονται συνεχώς αναπαραστάσεις και υποδείξεις σκηνών προκειμένου να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Ήδη από χθες το πολυτελές διαμέρισμα του 35χρονου άνεργου προγραμματιστή, Γιώργου Νικολάου, από την Λευκωσία, έχει γίνει φύλλο και φτερό, με τις ανακριτικές Αρχές να έχουν σταθεί και σε κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν και σε τεκμήρια που προέρχονται από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καθ’ ομολογία δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι έστησε την απαγωγή με κίνητρο τα λύτρα.

Εξάλλου, νέα στοιχεία προερχόμενα από την έρευνα καταδεικνύουν ότι τελικώς τα παιδιά ουδέποτε εισήλθαν στο όχημα του δράστη, αλλά κινήθηκαν πεζά, ακολουθώντας τον απαγωγέα, μέχρι το διαμέρισμά του, το οποίο βρισκόταν πλησίον του Δημοτικού Καμάρων.

Ήδη από χθες διεξάγονται αναπαραστάσεις – υποδείξεις σκηνών, για το πως σημειώθηκε η αρπαγή των δύο 10χρονων, πως έδειξε την πλαστή ταυτότητα δασκάλου στα παιδιά ο απαγωγέας, το πως οδηγήθηκαν αυτά πεζά μέσα από υπόγεια διάβαση στον δρόμο, βίντεο το οποίο και προβλήθηκε χθες από το SigmaLive.

Εν συνεχεία τα παιδιά εισήλθαν στο διαμέρισμα του 35χρονου όπου και κρατήθηκαν για περίπου 8 ώρες, ενώ φαίνεται πως μέσω λεμονάδας που τους έδωσε, τους χορήγησε κάποια ναρκωτική ουσία, καθώς τα παιδιά βρέθηκαν σε ημικωματώδη κατάσταση, οπότε και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, λαμβάνοντας χθες αργά το απόγευμα εξιτήριο.

Σήμερα εξάλλου τα παιδιά πρόκειται να δώσουν, παρουσία Λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, οπτικογραφημένη κατάθεση στους ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης.

Exit mobile version