Site icon Hallocy

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κ. Αργυρό;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και έχει στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της. Η πρώτη φορά, βέβαια, που είχε απασχολήσει τα media, εκτός από τον τίτλο ομορφιάς που είχε πάρει το 2011, ήταν όταν πριν από μερικούς μήνες φήμες την ήθελαν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πώς σχολίασε η ίδια αυτές τις φήμες, σε συνέντευξή της στο TV Έθνος;

Η διαχείριση της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική σου ζωή;

«Δεν τη συζητώ όχι μόνο δημόσια αλλά παρά μόνο με ελάχιστους φίλους, πολύ κοντινά μου πρόσωπα Δύο – τρεις άνθρωποι μετρημένοι. Όσα σχετίζονται με την καρδιά μου θέλω να τα κρατήσω για τον εαυτό μου»

Εγώ, παρ’ όλα αυτά, θα σε ρωτήσω. Υπήρξαν δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και μάλιστα πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίσατε.

«Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή»

Το θέμα γάμος, παιδιά. Τα έχεις σκεφθεί όλα αυτά;

«Ναι, φυσικά. Είναι ολοκλήρωση για έναν άνθρωπο η οικογένεια»

Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή;

«Όχι ακόμη. Είμαι σε μια μεταβατική φάση. Επέστρεψα στην Ελλάδα εργάζομαι σε ένα νέο περιβάλλον και προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα;

«Ναι, πιστεύω, γιατί τον έχω βιώσει»

Exit mobile version