Σάββατο, Αύγουστος 24

Αυτά έδειξε η ψυχιατρική εξέταση του 35χρονου απαγωγέα

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις από ψυχίατρο ο 35χρονος απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών, στην Λάρνακα, με τα αποτελέσματα να είναι στη διάθεσή μας, ωστόσο η ανακριτική ομάδα αναμένει ότι σήμερα, Παρασκευή, θα κατέχει και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, ειδικό βάρος θα δοθεί στο περιεχόμενο του ηλεκτρονικού του υπολογιστή.

Σύμφωνα με αναφορά αστυνομικής πηγής , ο 35χρονος μετά την ψυχιατρική εξέταση, κρίθηκε ως ικανός να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία.

Μάλιστα, σε σημερινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, αναμένεται ότι θα συζητηθεί και η πορεία των ερευνών, σε σχέση με το πρωτοφανές περιστατικό της απαγωγής των παιδιών. Επί τάπητος θα τεθούν και τα όποια αποτελέσματα πιθανόν να προκύψουν από τις επιστημονικές εξετάσεις στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Στο μικροσκόπιο, επίσης, βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του απαγωγέα.

Οι κατηγορίες εναντίον του δράστη

Τέσσερις κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 35χρονος, ο οποίος συγκλόνισε το παγκύπριο με την απαγωγή των δύο αγοριών από το δημοτικό σχολείο Καμάρων το πρωί της Τρίτης (25/9), στην πρωτοφανή υπόθεση που άνοιξε το κεφάλαιο ασφάλεια στα σχολεία.

Οι κατηγορίες αφορούν:

1.Απαγωγή
2. Αρπαγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό
3. Περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό διάπραξης κακουργήματος
4. Άδικη απόκρυψη ή περιορισμό απαχθέντος.

Διαβάστε επίσης