Site icon Hallocy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η εμφάνιση που έφαγε κράξιμο!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφια απο μια εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή της οπου φαίνεται δεν άρεσε ιδιαίτερα σε κάποιους.

Είναι γνωστό οπως και η ιδια το εχει ομολογήσει, πως δεν κατέχει απο fashion, για αυτό και προσπαθει να συμβουλεύεται τόσο την στυλίστρια της Σκεύη Θούπου όσο και φίλες της που το «κατέχουν» κάπως περισσότερο.

Καμιά φορά μπορεί να την δούμε και με στυλ που θα μας ξαφνιάσει αφου η ίδια «δεν το έχει» το θέμα με το fashion. Παρ΄ολα αυτά εχει τον τρόπο και εχει το στυλ της γυναίκας της διπλανής πόρτας, δηλαδή της φιλικής οικοδέσποινας που οτι και να βαλει δε θα μας ενοχλήσει ιδιαίτερα… Εκτός βέβαια αν σκεφτεί να ντυθεί Λάκης Γαβαλάς οπου αυτο το αποκλείουμε.

Ωστόσο, η εμφάνισή της στην εκπομπή την Τετάρτη απογοήτευσε κάποιους.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα φόρεμα με τρυπητό ύφασμα και σε χακί χρώμα. Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε πολλά στοιχεία πάνω του, όπως βολάν στα μανίκια, έξω ο ένας ώμος και αρκετά layers, με αποτέλεσμα οπως το χαρακτήρισαν να δείχνει υπερβολικό.

Επίσης, τo συνδύασε με μαύρα γοβάκια σε αρκετά χειμερινό σχέδιο γεγονός που έκανε ακόμα πιο βαρύ το σύνολο, καθώς θα ταίριαζε καλύτερα με ένα ζευγάρι πέδιλα. Αυτά ήταν και τα σχόλια κάποιων που θεώρησαν οτι εχει απογοητεύσει.

Απο πότε μια βασιλισσα της τηλεοπτικής ζώνης απογοητεύει με το στυλ της; Εμεις εχουμε μάθει πως οτι λανσάρουν οι βασίλισσες γίνεται μόδα!

Χριστιάνα μην μασάς…φόρα οτι σε βολεύει…

socialista.com.cy

Exit mobile version