Site icon Hallocy

Κύπρια ηθοποιός «συλλαμβάνεται» επ’ αυτοφώρω από αστυνομικό για διάρρηξη σε διαμέρισμα – «Είστε του γιατρού, είσαι άρρωστη!» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός είχε επαγγελματικό ραντεβού στο τρίτο όροφο πολυκατοικίας όταν μια άγνωστη γυναίκα την σταμάτησε ζητώντας της βοήθεια να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός της, καθώς δεν έβρισκε τα κλειδιά της.
Η ιδιοκτήτρια είπε στην αγαπημένη μας ηθοποιό, Πολυξένη Σάββα ότι θα πάει πίσω στο αυτοκίνητό της να ψάξει εκεί τα κλειδιά της, ενώ η ηθοποιός με μια κάρτα προσπαθούσε να ανοίξει – παραβιάσει την πόρτα. Αφότου έφυγε η ιδιοκτήτρια και με την Πολυξένη Σάββα να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα με την κάρτα τότε βγαίνει από άλλο διαμέρισμα ένας αστυνομικός, ο οποίος και της ζητά εξηγήσεις για το τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει, ενώ το πράγμα χοντραίνει, όταν προσπαθεί να την συλλάβει.

Η καρδιά της Πολυξένης Σάββα «πήγε στην κούλουρη» όταν η γυναίκα ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος επιστρέφοντας από το όχημά της, ανέφερε στον αστυνομικό πως δεν την γνωρίζει καν!

Το Fars attack στα καλύτερά του, απολαύστε τους απίστευτους διαλόγους στο παρακάτω βίντεο:

Exit mobile version