Site icon Hallocy

«Βραχιόλια» στο αεροδρόμιο Λάρνακας σε 34χρονο που «ξάφρισε» τον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε

Αλλοδαπός ανδρας ηλικίας 34 χρόνων συνελήφθη χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας για υπόθεση κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις επτά το απόγευμα καταγγέλθηκε από 30χρονο ότι από το σπίτι του στην Αγία Νάπα, κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες και εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου ο οποίος ήταν γνωστός του ιδιοκτήτη της κατοικίας και τον φιλοξενούσε.

Λίγο αργότερα ο 34χρονος εντοπίστηκε στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και σε έρευνα που έγινε από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 2.010 ευρώ, 1.845 στερλίνες και προϊόντα αξίας 533 ευρώ.

Ο άνδρας δεν έδωσε επαρκής και ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος της κλοπής και αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Exit mobile version