Site icon Hallocy

Αυτές είναι οι Κύπριες διαγωνιζόμενες που τράβηξαν την προσοχή στο Next Top Model (βίντεο)

Ανάμεσα στις παίκτριες που περπάτησαν στην πασαρέλα του Next Top Model ήταν και δυο κοπέλες από την Κύπρο, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η θέλησή τους, οι απαντήσεις τους, η αγωνία τους και το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να πείσουν τους κριτές, σίγουρα ήταν μερικοί από τους λόγους που οι δύο Κύπριες διαγωνιζόμενες έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και θέμα συζήτησης τόσο στο Τwitter όσο και στα μίντια.

Ο λόγος για τη Βασιλική και την Άντζελα οι οποίες για διαφορετικούς λόγους έκαναν τους κριτές να ασχοληθούν μαζί τους για λίγη παραπάνω ώρα, απ΄ότι σε άλλες διαγωνιζόμενες.

Από τη μία η Βασιλική, η οποία αν και εξέπληξε τους κριτές με τις κινήσεις κουν-φου δεν κατάφερε να τους πείσει πώς κάνει για τον επόμενο γύρο του Next Top Model, με αποτέλεσμα το τελικό «όχι» να της το δώσει η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, το «όχι» ήρθε πολύ ξαφνικό στη Βασιλική με αποτέλεσμα να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς έξω από το δωμάτιο των κριτών.

Η όμορφη Κύπρια μάλιστα δήλωσε στις κάμερες πως ένιωσε ότι αδικήθηκε, καθώς έχει συμμετάσχει και στα καλλιστεία της Κύπρου και πιστεύει ότι είναι καλύτερη από άλλες διαγωνιζόμενες που έχουν πάει στην επόμενη φάση.

Exit mobile version