Hallocy

Νέα τραγωδία με 2 νεκρούς σε καραμπόλα 7 οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Χαροπαλεύουν δύο τραυματίες – Βίντεο – Φωτογραφίες

– Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς ανακοινώθηκαν οι θάνατοι δύο συμπολιτών μας – Ακόμα ένα άτομο χαροπαλεύει, ενώ ο τέταρτος τραυματίας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση – Το τροχαίο με εμπλοκή 7 οχημάτων έλαβε χώρα μετά το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς την Λεμεσό, στο ύψος της Παρεκκλησιάς και του Αγίου Τύχωνα – Παρατηρείται έντονη ανάσχεση της κυκλοφορίας.
Επί τόπου από την πρώτη σχεδόν στιγμή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ακολουθούμενες από ασθενοφόρα.

Δυστυχώς, οι πρώτες ενημερώσεις εκ της Αστυνομίας κάνουν λόγο για ύπαρξη 2 νεκρών από τα τέσσερα πρόσωπα τα οποία διεκομίσθησαν στον Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού. Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο τέταρτος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, υπό συνθήκες που διερευνώνται, διπλοκάμπινο όχημα, προσέκρουσε σε φορτηγό το οποίο επιχείρησε να σταθμεύσει στην λωρίδα ασφαλείας λόγω βλάβης που παρουσίασε. Η σύγκρουση υπήρξε ιδιαίτερα βίαιη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο πρόσωπα που επέβαιναν στον διπλοκάμπινο όχημα. Στο όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε ότι λόγω της σοβαρής οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Παρεκκλησιά, είχε κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ γινόταν εκτροπή της τροχαίας κίνησης από την έξοδο Παρεκκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Στο σημείο εξακολουθεί να επικρατεί κυκλοφοριακό έμφραγμα, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση έκλεισε η μια λωρίδα με κατεύθυνση τη Λεμεσό.


newsit.com.cy

Exit mobile version