Site icon Hallocy

Οι Ελληνοκύπριοι γλέντησαν την επέτειο ανεξαρτησίας της Κύπρου με «ολονυχτία» στα κατεχόμενα! Κυκλοφοριακό χάος στον Άγιο Δομέτιο

Ατελείωτες ουρές και κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε χθες βράδυ στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, από αυτοκίνητα Ελληνοκυπρίων που μετέβαιναν στα κατεχόμενα, ένεκα και της επίσημης αργίας για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας kibris gazetesi, καθώς και πληροφορίες δημοσιογράφων, αλλά και απλών πολιτών, χθες προκλήθηκε ένα αδιανόητο κυκλοφοριακό χάος, το οποίο σχετιζόταν με την κίνηση οχημάτων Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι περνούσαν από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου στα κατεχόμενα για να διασκεδάσουν.
Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα, οι Ελληνοκύπριοι, εκμεταλλευόμενοι την αργία ένεκα της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, έσπευσαν στα κατεχόμενα και προφανώς πλείστοι εξ αυτών να μεταβαίνουν στα καζίνο.
Εξάλλου, περίοικοι της συγκεκριμένης περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι, καθώς το ίδιο σκηνικό παρουσιάζεται αρκετά συχνά, προκαλώντας έντονο θόρυβο και κυκλοφοριακό έμφραγμα στους γύρω δρόμους.
newsit.com.cy – Φωτογραφία: kibris gazetesi

Exit mobile version