Site icon Hallocy

Σοκ στην Πάφο – Αλυσόδεσε την σύζυγό του σε πατάρι μπυραρίας για να μην πιεί και την «ξέχασε» εκεί!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η μπυραρία ανήκει στον ίδιο τον άνδρα που φέρεται να αλυσόδεσε την 38χρονη γυναίκα στο πατάρι της επιχείρησης και η οποία εντοπίστηκε σε αυτή την κατάσταση από γείτονες.
Μετά από τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε αλυσοδεμένη σήμερα το πρωί από γείτονες που διαμένουν πλησίον της μπυραρίας, οι οποίοι εν συνεχεία μετέβησαν άμεσα στον κοντινότερο αστυνομικό σταθμό, καταγγέλλοντας το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Η γυναίκα βρέθηκε από περιοίκους αλυσοδεμένη από το ένα πόδι της, στο πατάρι της μπυραρίας που διατηρεί ο σύζυγός της στην Πάφο. επειδή όπως ισχυρίζεται θέλησε να την παρεμποδίσει από το να καταναλώσει αλκοόλ.

Βάσει στοιχείων που κατέχει η Αστυνομία, η 38χρονη από την Ουκρανία είναι νυμφευμένη με τον 36χρονο Κύπριο ιδιοκτήτη της μπυραρίας.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν άμεσα επί τόπου, όπου και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα παρέμενε αλυσοδεμένη στο κάγκελο μπαλκονιού της επιχείρησης, με την ίδια να λέει προς τους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της προέβη σε αυτή την ακραία πράξη προκειμένου να την αποτρέψει από το να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρους του 36χρονου συζύγου της, για τα αδικήματα της απαγωγής, του άδικου περιορισμού και της βίας στην οικογένεια, οπότε και θεωρείται πλέον καταζητούμενος, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Ντόρας Χριστδούλου, για την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδη, η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με το όλο ζήτημα όμως τυγχάνει εξαιρετικά διακριτικού χειρισμού από τους ανακριτές.

 

Exit mobile version