Site icon Hallocy

Τα Πάνω-Κάτω στο Θάνατο Ζακ Κωστόπουλου: Τι βρήκε η Αστυνομία στο μαχαίρι και ανατρέπει ΟΛΑ τα δεδομένα

Εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια – Πληφορορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί δείγμα από το DNA του στο μαχαίρι – Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αποτυπώματα του 33χρονου στο μαχαίρι – Εξετάζεται αν το δείγμα DNA βρέθηκε εξαιτίας του τραυματισμού του – Ο κοσμηματοπώλης που κατηγορείται για το θάνατο έχει υποστηρίξει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος είχε μαχαίρι όταν μπήκε στο μαγαζί του.

To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου έρχονται στο φως και αφορούν στις πληροφορίες πως στο μαχαίρι που -σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη κρατούσε ο Ζακ Κωστόπουλος το μεσημέρι της 21η Σεπτεμβρίου- βρέθηκε δείγμα από το DNA του άτυχου 33χρονου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι. Και άρα, μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο πως εντοπίστηκε το δείγμα από το DNA του στο επίμαχο μαχαίρι. Δεν αποκλείεται η εξήγηση να έχει να κάνει με το γεγονός πως μετά την επίθεση που δέχτηκε όταν προσπαθούσε να βγει από το κοσμηματοπωλείο, ο Ζακ Κωστόπουλος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Σημειώνεται επίσης ότι στο video ντοκουμέντο που είχε παρουσιάσει η Εφημερίδα των Συντακτών από τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος δέχεται τα χτυπήματα αστυνομικών ενώ είναι πεσμένος στο έδαφος και σοβαρά τραυματισμένος, το μαχαίρι φαίνεται να κρατά αστυνομικός και μάλιστα με «γυμνά» χέρια.

Exit mobile version