Site icon Hallocy

Δεν άντεξε η Αριστοτέλους! Ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα της εκπομπής της – Βίντεο

“Εμείς εικόνες κάνουμε και δεν τις αντέχουμε…”, σχολίασε συγκινημένη η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου.
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha, τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη που στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το μόλις έξι μηνών βρέφος του.

Το θέμα παρουσιάσε ο Τάσος Ευαγγέλου μέσα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, σχολιάζοντας πως ο πυροσβέστης – σύμβολο των πυργκαγιών στο Μάτι, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τα όσα έζησε την ημέρα εκείνη σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Ο Ανδρέας, μάλιστα, αποκάλυψε και το γράμμα αποχαιρετισμού που είχε υπαγορεύσει η σύζυγός του στον διασώστη μέσα στο ασθενοφόρο.

Συγκινημένη η Χριστιάνα Αριστοτέλους δράκρυσε από τα όσα είδε και άκουσε κατά τη διάρκεια του βίντεο, σχολίαζοντας στη συνέχεια μεταξύ άλλων: «Εμείς εικόνες κάνουμε και δεν τις αντέχουμε. Είναι αυτό που έλεγα και το βράδυ όταν κάναμε την εκπομπή για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας, ότι να μπεις στη θέση, με τη σκέψη σου, στη θέση αυτών των ανθρώπων και δεν το αντέχεις. Πόσο μάλλον να το έχεις δει, να το έχεις αντικρύσει, να παίρνεις στα χέρια σου ένα γράμμα που η γυναίκα σου έλεγε στον διασώστη να του υπαγορεύσει, να αποχαιρετάς το μωρό σου, τι να πεις…».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου:

newsit.com.cy

Exit mobile version