Site icon Hallocy

Κύπρια δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Θέλαμε μωρό πριν πεθάνει ο πατέρας μου – Βίντεο

“Έκανα πολλές μεθόδους για να αποκτήσω παιδί”.
Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Νατάσα Ευριπίδου μετά τον ερχομό του μικρού Ανδρέα. Η Κύπρια δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, Λοΐζος Λοΐζου, απέκτησαν στις 30 Μαρτίου 2018 τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Δεν πίστευα ποτέ μου ότι έχω τόση αγάπη μέσα μου να δώσω στο παιδί μου

Το απόγευμα της Τετάρτης 10/10, η Νατάσα Ευριπίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Νατάσα Ευριπίδου εξομολογήθηκε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους τον «αγώνα» που έδωσε για να αποκτήσει το δικό της παιδί, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον χαμό του πατέρα της, την παραίτηση της από το TvOne και το νέο της επαγγελματικό βήμα μακριά από τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Η γνωστή δημοσιογράφος συγκίνησε ιδιαιτέρως με τα όσα δήλωσε για τις δυσκολίες που βίωσε μαζί με τον σύζυγό της μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν τον γιο τους, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στην αποβολή που της έτυχε.

Αγχώθηκα και ένιωσα ότι μεγαλώνω
Η Νατάσα Ευριπίδου παρά τα δύσκολα που τη βρήκαν δεν το έβαλε κάτω και μέσα από την εκπομπή θέλησε να περάσει ένα γλυκό μήνυμα σε όλους εκείνους που περνούν εξίσου δύσκολα στην καθημερινότητά τους με τα όσα τους συμβαίνουν αλλά και να δώσει θάρρος σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες, ζητώντας τους να μην το βάζουν κάτω παρά τις ατυχίες ή τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου:

newsit.com.cy

Exit mobile version