Site icon Hallocy

Νέες βολές Βίκυς Καγιά κατά Ιωάννας Μπέλλα: «Είναι εκεί που πρέπει να είναι» – Βίντεο

Τι απάντησε σε δημοιογράφους.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η Ιωάννα Μπέλλα. Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του «Next Top Model» στο Star.

Όμως όπως είδαμε δεν κατάφερε να περάσει στη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Δεν το έβαλε όμως κάτω και κυνήγησε το όνειρό της μέσω των καλλιστείων όπου αναδείχτηκε μάλιστα Star Hellas παρά το γεγονός ότι είχε παρέμβει στο σώμα της.

Όπως ήταν λογικό η περίπτωσή της ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις.

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Star αν θεωρεί ότι η Ιωάννα Μπέλλα αδικήθηκε από την κριτική επιτροπή του «Next Top Model». Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια απάντησε ότι είναι διαφορετικό ένα μοντέλο μόδας από μια βασίλισσα της ομορφιάς.

«Δεν θεωρώ ότι την αδικήσαμε την Ιωάννα Μπέλλα. Είναι εκεί που πρέπει να είναι! Η Σταρ Ελλάς είναι μια ωραία γυναίκα! Στο Next Top Model και γενικά στο modeling πρέπει να είσαι ωραίο μοντέλο. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ της βασίλισσας ομορφιάς και του μοντέλου.

Η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε Σταρ Ελλάς και αυτό είναι που πρέπει να κάνει γιατί είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που όμως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της και δεν μπορούμε να δουλέψουμε με αυτό και να κάνουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να της δώσουμε ένα χαμελεοντικό πρότυπο μοντέλου. δηλαδή να αλλάζει και να κάνει διαφορετικά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Exit mobile version