Site icon Hallocy

Ασύλληπτο! Κατακρεούργησαν 14χρονο επειδή έμοιαζε με γκέι και κατέγραφαν τις τελευταίες του στιγμές για να τον εξευτελίσουν – Βίντεο

Ο 14χρονος πλήρωσε με την ζωή του την υπόνοια κάποιων νεαρών ότι ενδέχεται να είναι ομοφυλόφιλος, υποφέροντας έναν μαρτυρικό θάνατο, ενώ οι δολοφόνοι του συνομιλούσαν μαζί του καταγράφοντας τον επιθανάτιο ρόγχο του.
Ο Χαμουντί αλ Μουτάιρι από το Ιράκ έπεσε θύμα ομάδας νεαρών μόνο και μόνο με την υποψία ότι είναι ομοφυλόφιλος. Οι νεαροί του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα, ενώ το δολοφονικό τους αμόκ κορέσθηκε μόνο αφού είχαν μαχαιρώσει πολλαπλά τον άτυχο έφηβο.

Προσπαθώντας δε, να εξευτελίσουν τελείως το θύμα τους, η παρέα των νεαρών δολοφόνων κατέγραψε σε βίντεο τον επιθανάτιο ρόγχο του 14χρονου, λίγο πριν «σβήσει», μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το εν λόγω video φαίνεται να καταγράφηκε στην πόλη Γιαρμούκ, με τον αλ Μουτάιρι να εμφανίζεται πεσμένος στο έδαφος, με ακατάσχετη αιμορραγία από τις πολλαπλές μαχαιριές που εδέχθη, κυρίως στο στομάχι. Τότε ακούγεται μια φωνή να τον ρωτάει «ποιος είναι ο φίλος σου;», σε μια προσπάθεια των νεαρών να εντοπίσουν πιθανό εραστή του 14χρονου, με τον άτυχο έφηβο να ρωτά με αγωνία γιατί τρέχει τόσο αίμα.

Ο δολοφόνος με αδιανόητη ψυχρότητα του απαντάει πως «είναι το στομάχι σου».

Στο τελευταίο πλάνο, ο άτυχος 14χρονος εκλιπαρεί πλέον να τον πάνε σε νοσοκομείο, ενώ κάποια στιγμή ακούγεται να λέει «θέλω τη μητέρα μου».

Η νέα Κυβέρνηση του Ιράκ προς το παρόν αρνείται να σχολιάσει το συμβάν και το οπτικοακουστικό υλικό, ενώ προς το παρόν οι ψυχροί δολοφόνοι του 14χρονου παραμένουν ασύλληπτοι…

Προσοχή ακολουθούν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες:

Exit mobile version