Site icon Hallocy

Παναγιώτης για την Άννα Λορένη: «Πουλήσαμε τον έρωτα μας για 5-6 μήνες …»

Απαντά στις φήμες χωρισμού που έχουν κυκλοφορήσει και για τις σχέσεις που έχει αυτή τη στιγμή με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ήταν ο παίκτης που κρατούσε χαμηλό προφίλ μέσα στο Power Of Love, μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και το Celebritylifegame.gr και δήλωσε μεταξύ άλλων κατηγορηματικά ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινε στο ριάλιτι του έρωτα.

Γράφτηκε ότι με την Άννα έχεις χωρίσει, επειδή δεν ανεβάζατε κοινές φωτογραφίες…

Δεν έχω μιλήσει γι αυτό, είναι η πρώτη φορά. Πουλήσαμε σε εισαγωγικά τον έρωτα μας για 5-6 μήνες, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην ανεβάσουμε τόσες πολλές φωτογραφίες μαζί. Εστιάζουμε πιο πολύ στα επαγγελματικά , γι΄αυτό και είμαι στην Αθήνα, η Άννα είναι στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόμαστε για να βρισκόμαστε. Δεν σημαίνει το ότι επειδή δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες δεν είμαστε μαζί. Θέλουμε να προστατέψουμε λίγο τη σχέση μας από τα κοινά και τα μέσα γιατί πολλά άτομα όταν η σχέση τους είναι στη δημοσιότητα ίσως χαλάει. Είμαστε καλά, είμαστε μια χαρά..

Πώς θεωρείς ότι βγήκαν οι φήμες αυτές;

Οι καλοθελητές. Όταν κάποιος έγκυρος δημοσιογράφος λέει ως αποκλειστικό ότι χώρισε ο Παναγιώτης και η Άννα και πέφτει έξω είναι σαν να σκάβει το λάκκο μόνος του. Δεν αποκαλείσαι έγκυρος δημοσιογράφος όταν γράφεις αναληθή πράγματα. Αν ήταν κάτι σοβαρό και σωστό να πω ναι οκ αυτός ο δημοσιογράφος είναι σωστός και έχει βγάλει λαβράκι. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάτι και απλά το πουλάς , γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να φας και εσύ και να πουλήσεις έ γράφε ότι θέλεις. Μάλλον πουλάμε πολύ γι αυτό ίσως το έγραψε

Λύσατε την παρεξήγηση που έγινε με τον Σωκράτη;

Δεν έχει τύχει να βγούμε να μιλήσουμε με τον Σωκράτη, με κανένα παιδί δεν έχω πρόβλημα όπως και με τον Πάνο παρότι απογοητεύτηκα μετά τα τελευταία.

Με τον Πάνο ήσασταν κοντά;

Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον Πάνο.

Μετά το παιχνίδι;

Μετά το παιχνίδι, έτυχε να με πάρει ένα τηλέφωνο, πήγαμε για καφέ. Με όλα τα παιδιά είμαι φιλικός, δεν θα πω «όχι» για έναν καφέ, αλλά μέχρι εκεί. Όταν βλέπεις ότι η φιλική σχέση δοκιμάζεται μες στο παιχνίδι και κρίνεται από τη λεπτομέρεια, όταν οι λεπτομέρειες που κάνεις δεν είναι ωραίες , κρίνεις και λες ότι αυτός ίσως δεν μου κάνει. Οπότε υπάρχει μια απόσταση, θα πάω για καφέ, εννοείται ότι δεν έχω με κανέναν τίποτα. Απλά καταλαβαίνεις ότι όταν γίνονται κάποια πράγματα, γίνονται για όφελος άλλου πατώντας πάνω σε σένα. Οπότε κάνω στην άκρη να μην πατάει κανείς πάνω μου, ο καθένας τη δουλειά του και προχωράμε

Exit mobile version