Site icon Hallocy

Mαρία Μενούνος: Δε φαντάζεστε για πιο λόγο δεν κάλεσε στο γάμο της την αγαπημένη της τραγουδίστρια, Άννα Βίσση

Όταν απαντά στα μέιλ της (κάτι που μετά την περιπέτεια υγείας της κάνει πιο αραιά, γιατί αποφάσισε να ζει τις στιγμές και να μην δουλεύει πλέον 15 ώρες το 24ωρο), κλείνει το όποιο μήνυμα με μια ευχή που σε κάνει να χαμογελάς: «Have a great day!».

Παρόλο που είναι μια διεθνής σταρ με όλη τη σημασία της λέξης (μιλά στο τηλέφωνο με τη Michelle Obama, κάνει Πρωτοχρονιά με τις Kardashians και ο Jon Bon Jovi της έχει αφιερώσει τραγούδι στο πάρτι των γενεθλίων της), δεν έχει τίποτα από το «πακέτο» της «απρόσιτης ντίβας». Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άφιξή της στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου.

Η πτήση της από Νέα Υόρκη έφυγε με δύο ώρες καθυστέρηση λόγω καιρού, έχασε την ανταπόκριση για Ελλάδα από Μαδρίτη και, καθώς δεν υπήρχε άλλη πτήση με την ίδια εταιρεία για Ελλάδα, πέρασε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο, μέχρι να βρει τη λύση για να φτάσει την ίδια μέρα στη χώρα μας: μια πτήση για Μόναχο (όπου συναντήθηκε με τον κουμπάρο και συνεργάτη της Δημήτρη Γιαννέτο) και από εκεί ακόμα μία για Αθήνα.

Τελικά έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» έχοντας κλείσει είκοσι πέντε ώρες στο πόδι. Ο –επίσης κουμπάρος της– Σωτήρης Κυρανάκος ήταν εκείνος που πήγε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο, γνωρίζοντας την ταλαιπωρία που είχε περάσει. Όταν φτάνοντας στην πύλη είδε κάμερες και παπαράτσι, αμέσως της τηλεφώνησε. «Τη ρώτησα αν προτιμά να την πάρω από άλλη πύλη για να αποφύγει φωτογραφίες και δηλώσεις, αλλά η Μαρία με αποστόμωσε.

Μου είπε “Ξεκίνησα ως ρεπόρτερ. Αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν τόσες ώρες εδώ. Αν δεν με βρουν, μπορεί να έχουν πρόβλημα στη δουλειά τους”. Έτσι έριξε λίγο νερό στο πρόσωπό της και βγήκε από την κανονική πύλη, έβγαλε φωτογραφίες, μέχρι που χόρεψε και ελληνικούς χορούς» λέει στο People o Σωτήρης.

Eγώ τη συνάντησα το επόμενο πρωί. Είχε τελειώσει μόλις την πρόβα νυφικού με τη Σίλια Κριθαριώτη και δήλωνε ερωτευμένη με το νυφικό της δημιουργικής και ταλαντούχας σχεδιάστριας, το οποίο μου έδειξε σε φωτογραφίες στο κινητό. Ήταν ενθουσιασμένη που το όνειρό της να παντρευτεί στο χωριό του μπαμπά της θα γινόταν πραγματικότητα.

Παράγγειλε ένα πράσινο χυμό και ξεκινήσαμε την κουβέντα μας ακούγοντας κομμάτια της Άννας Βίσση σε ένα φορητό ηχείο που έχει παντού μαζί της. Ήξερε όλα τα λόγια απέξω! «Όταν είμαι στενοχωρημένη, βάζω τραγούδια της Άννας στο αυτοκίνητο και ανατριχιάζω. Μου αλλάζει η διάθεση. Γενικά, η ελληνική μουσική μοΥ δημιουργεί ένα μοναδικό αίσθημα ευφορίας» λέει.

Η ερμηνεύτρια ήταν από τους πρώτους στους οποίους είχε στείλει μήνυμα για να την καλέσει στο γάμο της, καθώς είναι η αγαπημένη της τραγουδίστρια, αλλά είχε λάθος νούμερο, έτσι δεν κατάφερε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί της.

Exit mobile version