Site icon Hallocy

Κόντεψε να λιποθυμήσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Η «βόμβα» που πέταξε ο Χάρης και έγινε ο χαμός! – Βίντεος

Ποιος είδε τον Χάρη Παπαθεοχάρους και δεν τον φοβήθηκε!
Χαμούλης έγινε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και όλα αυτά με αφορμή τα κακοπροαίρετα σχόλια για τα κυπριακά πάνελ.

Ένα μήνυμα στον Τάσο Τρύφωνος ήθελε να στείλει η Χριστιάνα Αριστοτέλους για το “κράξιμο” που έπεσε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του “Love FM” σχετικά με τις ικανότητες των ανθρώπων που συνθέτουν τα πάνελ των κυπριακών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου θέλοντας να υποστηρίξει τους συναδέλφους της καθώς ακούστηκε πως κάποιοι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα ή δεν ξέρουν να εκφραστούν σωστά, σχολίασε χαρακτηριστικά: “Νιώθω την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να έρθει να κάτσει εδώ και να δούμε πόσο ωραία θα μας τα πει. Γιατί είναι άλλο πράγμα να κάθεσαι και να κρίνεις και είναι άλλο πράγμα να κάθεσαι και να το κάνεις”.

Και κάπως έτσι ο Χάρης Παπαθεοχάρους άδραξε την ευκαιρία για να πετάξει την “βόμβα” του, λέγοντας: “Άχ, αν ανοίξω το στόμα μου Χριστιάνα για τα πάνελ! Όχι για όσους είναι στα πάνελ, οι συνάδελφοι είναι όλοι μια χαρά, για τους υπόλοιπους οι οποίοι κράζουν ενω θέλουν πάρα πολλά να κάτσουν και στέλνουν και μηνύματα, έχω κι εγώ μηνύματα. Βγαίνετε στα ραδιόφωνα, μιλάτε για τα πάνελ και μετά έχει θέση στην Αριστοτέλους; Εν έχει θέση”!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου:

newsit.com.cy

Exit mobile version