Hallocy

Απέλυσαν ηθοποιό από σειρά του Sigma! – Έκλεισε ήδη με άλλη Κυπριακή σειρά στον Αντ1 – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Παναγιώτη Κυριάκου από τη σειρά του Sigma ακολούθησε και η απομάκρυνση της τηλεοπτικής του παρτενέρ Ξένιας Κωνσταντινίδου.

Η παραπάνω απόφαση για την ηθοποιό Ξένια Κωνσταντινίδου πάρθηκε γιατί στη σειρά ήταν έγκυος και δεν μπορούσε να καλυφθεί σεναρικά το κενό της απομάκρυνσης του συνεργάτη της.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την απομάκρυνση της Ξένιας Κωνσταντινίδου, η πρώην σεναριογράφος της σειράς «Παντρεμένοι κι οι Δυο», Μαρία Ιωάννου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ξεκαθαρίσει πως η ίδια δεν φέρει καμίαν ευθύνη για όσα αποφασίστηκαν.

«Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κατι! Εγω προσωπικά συνεργάστηκα με το Σίγμα ως σεναριογραφος στην σειρά «Παντρεμενοι κι οι δυο» για τα πρώτα 32 επεισόδια. Ό,τι προβλήθηκε δηλαδή μεσα στο καλοκαίρι και για να είναι πιο ξεκάθαρο, σε οσα επεισόδια τα ζευγάρια ηταν μονο δύο (Μονογιου-Δημητρίου και Παναγιώτης Κυριάκου με Ξενια Κωνσταντινίδου). Έπειτα αποχώρησα οικειοθελώς για δικούς μου λόγους, δίνοντας σκυτάλη σε αλλη συγγραφική ομάδα. Δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ σε όσα συμβαίνουν πλεον με την σειρά και κυρίως ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ελπίζω αυτό να είναι σαφές. Καλημέρα σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωάννου.


Η Ξένια Κωνσταντινίδου έδωσε αμέσως τα χέρια με τον ΑΝτ1 Κύπρου και την σειρά Όργή.

Λίγα λόγια για την υποθεση

Η ιστορία έρχεται στο σήμερα, όπου 5 χρόνια μετά, όλοι συνεχίζουν τις ζωές τους, έχοντας σαν δεδομένο οτι ο Οδυσσέας είναι νεκρός! Ο Πάρις(Αντρέας Δανιήλ) μετά την ξαφνική εξαφάνιση της Ρωξάνης(Βαρβάρα Λάρμου) εχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη Κρίστυ(Ξένια Κωνσταντινίδου), μια κοπέλα στην ηλικία του, λίγο αφελής αλλά γεμάτη ενέργεια, που δείχνει να τον έχει ηρεμήσει και τον βοήθησε να ξεχάσει το παρελθόν! Τι θα συμβεί όμως όταν στο πάρτι για τον γάμο της Έλενας(Βασιλική παπαμιχαήλ) και του Μάνου(Αγησίλαος Αλεξίου) μια από τους καλεσμένους είναι και η Ρωξάνη που όλοι γνωρίζουν μέχρι εκείνη την ώρα ότι είναι στην Αμερική; Πως θα αντιδράσει ο Πάρης; Και πόσο δυνατά είναι όσα νιώθει για την Κρίστυ;

Δείτε αποκλιστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Exit mobile version