Site icon Hallocy

Ο Κουδουνάρης έγινε «Ρόμπα» . Δάσκαλε που δίδασκες… «Ντροπή… ντροπή»

Πρόκειται για μια περσόνα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, που υπηρετεί τον ρόλο του αυστηρού κριτή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος στα επεισόδια του «My Style Rocks» ασκεί έντονη κριτική στα κορίτσια του διαγωνισμού και μέσα από τις συμβουλές που τους δίνει, φροντίζει να υπηρετεί άρτια το μαναφούκι που πρέπει να γίνεται. Είναι ταλαντούχος… αλλά…

Ο σχεδιαστής στο επεισόδιο της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου άσκησε έντονη κριτική στην Ιωάννα, καθώς κάτω από το παπούτσι της είχε κολλημένο ένα αυτοκόλλητο barcode.

Στο εν λόγω επεισόδιο ο Στέλιος προέτρεψε την παίκτρια να βγάλει το παπούτσι της λέγοντας: «Ντροπή… ντροπή… αυτό είναι ντροπή. Αλήθεια στο λέω (…) Είναι ντροπή ρε παιδί μου, είναι πράγματα που λέμε κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει πως δεν επιμελείστε σωστά τις εμφανίσεις σας. Δε γίνεται να κυκλοφορείτε με τα αυτοκόλλητα πάνω στα παπούτσια, με τα barcode και τις τιμές. Το παπούτσι αυτό, εκτός του ότι έχει το αυτοκόλλητο, δεν πάει με όλα αυτά τα πράγματα που φοράς».

Ωστόσο, φαίνεται πως το «δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις ταιριάζει» απόλυτα στον Στέλιο Κουδουνάρη, αφού στο χθεσινό επεισόδιο εμφανίστηκε με… αυτοκόλλητο κάτω από το παπούτσι του. Μα με αυτοκόλλητο ρε Στέλιο;;; ΝΤΡΟΠΗ!

Εντάξει κλάμα…

Exit mobile version