Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

GNTM-Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Καλά κάνουν και με λένε αυστηρή και κακιά»

Το Next Top Model έχει επιστρέψει φέτος στη μικρή οθόνη και έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για τις αυστηρές κριτικές αλλά και τις ίντριγκες που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα όμως που ξεχωρίζουν οι τηλεθεατές είναι η αυστηρή και επιβλητική Ζενεβιεβ Μαζαρί.

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε την art director και θέλησε να μάθει πως φαίνονται στην ίδια τα όσα γράφονται στα social media για το χαρακτήρα της. Είναι όντως τόσο αυστηρή ή είναι ένα τηλεοπτικό τρικ; Φαντάστηκε ότι η στάση της θα γίνει viral και τελικά ποιο είναι το βιογραφικό της; «Καλά κάνουν και με λένε αυστηρή και κακιά. Δε πειράζει.

Στη δουλειά μου ναι, είμαι αυστηρή, κακιά δεν είμαι. Σνομπ δεν είμαι. Δε με στεναχωρούν τα σχόλια στα social media, δε με ενδιαφέρουν. Τώρα όλο αυτό είναι ένα σοκ, δεν το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχει και καμία σχέση με εμένα. Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και η δουλειά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Εγώ έχω αφεντικό το σκηνοθέτη. Δε βγαίνω μπροστά στην τηλεόραση, στα backstage είμαι, δε φταίω που με δείχνει η κάμερα. Αυτό πάλι που έγινα viral, που να το πεις, δε ξέρω , δε φταίω εγώ….. Το βιογραφικό μου το έχουν βγάλει παντού. Είμαι 43 χρονών, είμαι καλά, έχω δυο παιδιά και φτάνει», δήλωσε η art director δείχνοντας πως δεν αγαπά ιδιαίτερα τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης