Hallocy

Κλάμα: Ο Σπαλιάρας, το Μεροκάματο, τα Εσώρουχα και οι Δονητές

Είναι γεγονός πως το Instagram και γενικότερα τα social media έχουν αλλάξει μια για πάντα την επικοινωνία. Πλέον οι μαϊντανοί έχουν έρθει πολύ πιο κοντά στο κόσμο και η αμεσότητα αυτή, βοηθάει στην απομυθοποίηση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να βγάλουν μεροκάματο διαφημίζοντας διάφορα προϊόντα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος πρόσφατα έκανε ένα giveaway με εσώρουχα και όπως καταλαβαίνετε δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός και πολλοί έσπευσαν να τον δουλέψουν.

«Δεν ξεχωρίζει μόνο για τα όμορφα σχέδια κ χρώματα αλλά κ για μια παγκόσμια κατοχυρωμένη πατέντα..χρησιμοποιεί ίνες χαλκού στα ευαίσθητα σημεία εξασφαλίζοντας φυσική αντιμικροβιακή κ αντιβακτηριακη προστασία!!!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιάννης στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε και ένας χρήστης σχολίασε: «Γιάννη δηλαδή με αυτά τα εσώρουχα δε θα χρειάζεται να κάνουμε μπάνιο κάθε μέρα; Γιάννη συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά ο χαλκός είναι μέταλλο».

Ωστόσο, ο Σπάλ δεν μάσησε και απάντησε: «Φυσικά κ μπορείς ο χαλκός εξάλλου δεν ενεργοποιεί τα μηχανήματα …μην το μπερδεύεις με τους μεταλλικούς δονητές που χρησιμοποιείς…»

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

nassosblog

Exit mobile version