Site icon Hallocy

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Πατσαλίδη – Τρύφωνος;

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί όσον αφορά τις σχέσεις του Λούη Πατσαλίδη και του Τάσου Τρύφωνος, για την απόφαση του δεύτερου και της παραγωγής της εκπομπής «Λούης Νight Show» να τερματίσουν την προβολή αποσπασμάτων από την εκπομπή «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος και που μέχρι πέρσι αποτελούσε μεγάλο μέρος της θεματολογίας του, με τις «κακές γλώσσες» να κάνουν λόγο για εμπάργκο που επέβαλε ο Alpha στον Λούη.

«Θεωρίες συνωμοσίας ακούσαμε και πέρσι με την εκπομπή της Θέκλας και νομίζω ότι ο κόσμος είδε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν υπάρχει εμπάργκο για καμιά εκπομπή ή πρόσωπο από το κανάλι. Άλλωστε αυτή ήταν και η συμφωνία μας με τον Alpha. Οπότε ό,τι γράφεται περί κόντρας και εμπάργκο από το κανάλι δεν έχουν καμία αλήθεια» αποκαλύπτει ο Λούης Πατσαλίδης στο TV Mania, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που πλέον δεν προβάλλει στην εκπομπή του αποσπάσματα από τον Αδύναμο Κρίκο: «Πέρσι προβάλλαμε 20 λεπτά σε κάθε επεισόδιο αποσπάσματα από τον «Αδύναμο Κρίκο».

Από κάποια φάση και μετά, αντιλήφθηκα ότι επαναλαμβάνω τα ίδια αστεία και ένιωθα ότι δεν υπήρχε κάτι καινούριο, οπότε, ως ομάδα, αποφασίσαμε από τη νέα σεζόν να το επαναφέρουμε μόνο όταν υπάρχει ουσιαστικός λόγος». Ξεκαθάρισε δε πως: «Ο μονόλογος είναι σχεδιασμένος για να περνά ο τηλεθεατής καλά, να καυτηριάζουμε τα κακώς έχοντας στον τόπο μας, να τρολάρουμε τηλεοπτικά ατυχήματα και όχι να προμοτάρουμε εκπομπές και πρόσωπα», διευκρινίζοντας ότι με τον Τάσο Τρύφωνος έχουν άριστες σχέσεις.

like.philenews

Exit mobile version