Site icon Hallocy

Βικτώρια Καρύδα: Σοκάρει η αποκάλυψη! Η πρώτη αντίδρασή της μόλις έμαθε τη δολοφονία!( Παρασκήνιο)

Πως αντέδρασε μετά την πληροφορία για τη δολοφονία του συζύγου της;
Τραγικές ώρες για τον νεαρό μοντέλο…

Την ίδια ώρα που ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός σύζυγός επιχειρηματίας της Βικτώριας Καρύδα έπεφτε νεκρός από τους εκτελεστές του, έξω από το σπίτι του στη Βούλα χθες το βράδυ, η ίδια περπατούσε στην πασαρέλα της “Athens Xclusive Designers Week” και συγκεκριμένα για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Γύρω στις 10 το βράδυ, η Βικτώρια, είχε ήδη φορέσει δύο εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου στο show, στην ταράτσα γνωστού εμπορικού κέντρου, που να ήξερε όμως τι θα συνέβαινε;

Ήταν τόσο χαρούμενη και λαμπερή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που έλεγε σε όλους πόσο θα ήθελε να ήταν εκεί ο σύζυγός της! Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια! Τραγικά!

Το εντυπωσιακό μοντέλο και παίκτρια του “My Style Rocks” πληροφορήθηκε από άντρες της ασφάλειας του συζύγου της τι είχε συμβεί και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άλλαξε τα ρούχα της, έβγαλε την επόμενη εμφάνιση που είχε ετοιμαστεί να κάνει, φόρεσε και πάλι τα δικά της ρούχα και έφυγε τρέχοντας προς την έξοδο πανικόβλητη!

Το μοντέλο έφυγε από το show, χωρίς να πει λέξη σε κανέναν, ενώ όλοι είπαν πως ήταν “παγωμένη”!

Λίγη ώρα αργότερα, μαθεύτηκε η στυγερή δολοφονία του άντρα της!

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016, κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο, ενώ είχε επίσης αποκτήσει δύο παιδιά.

Exit mobile version