Site icon Hallocy

«My style rocks Gala» : Ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι και ποια κέρδισε to χρηματικό ποσό;

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη Gala για το My Style Rocks Gala, στο οποίο έγινε και η καθιερωμένη αποχώρηση μιας παίκτριας.

Οι κριτές κλήθηκαν να αξιολογήσου τις εμφανίσεις των κοριτσιών, που μάλιστα ειδικά για εχθές είχαν ως concept τα Καλλιστεία. Guest κριτής λοιπόν με αφορμή αυτό, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Ιωάννα Μπέλλα, τη φετινή Star Hellas που επίσης τοποθετήθηκε για τις εμφανίζεις των διαγονιζομένων.

Όπως και κάθε βδομάδα, οι παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση και τέθηκαν αρχικά στην κρίση των συμπαικτριών τους και έπειτα στων κριτών. Έτσι, η Ιωάννα, η Έλλη και η Μαρίνα ήταν οι χθεσινές υποψήφιες, με την Ιωάννα να σώζεται από τη θετική ψήφο των υπόλοιπων παικτριών. Η επιτροπή με την σειρά της επέλεξε να παραμείνει η Έλλη, οπότε η Μαρίνα είναι η κοπέλα που δεν θα ξαναδούμε να διαγωνίζεται.

Στον αντίποδα, το κορίτσι που κέρδισε το ποσό των 2.500 ευρώ για αυτή την εβδομάδα, είναι η Χριστίνα Παπαδέλλη, παίρνοντας τον τίτλο «Miss My style rocks»! Μαζί της στην top 3άδα με την υψηλότερη βαθμολόγια βρέθηκαν και η Ναντίν μαζί με την Φωτεινή!

Exit mobile version