Site icon Hallocy

Απίστευτη αποκάλυψη: Η Μπέλλα έκλεψε τον επιχειρηματία που τα έχει με την Αλεξανδράκη!

Έχω την εντύπωση ότι αν αυτή η είδηση επιβεβαιωθεί θα έχουμε άγρια ξεκατινιάσματα και ξεμαλλιάσματα. 

Λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Μαδαγασκάρη να τραβάει τα πάνδεινα και να πλακώνεται με όλους και με όλες και ο Δημήτρης Μηλιώνης στην Αθήνα στην αγκαλιά της Ιωάννας Μπέλλα!

Μωρέ όπως το γράφω! Το Vandas blog στο Youweekly.gr, σας μεταφέρει την είδηση αφού πρώτα την καρατσέκαρε φυσικά! Ξεκινάμε…

ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ…Η ΜΠΕΛΛΑ!

Τη στιγμή που η επίσημη αγαπημένη του Δημήτρη Μηλιώνη Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνει τη δική της μάχη επιβίωσης στη Μαδαγασκάρη πρωταγωνιστώντας στο Νοmads 2 ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι περνάει ζωή χαρισάμενη μαζί με την σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα. Ενώ το γνωστό μοντέλο υποφέρει από την πείνα και τις κακουχίες στο ριάλιτι περιπέτεια στον ΑΝΤ1, ο εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός της εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με την Μπέλλα.

Η ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

Η αρχή έγινε με την δημόσια εμφάνιση του επιχειρηματία με την εντυπωσιακή εστεμμένη τη βραδιά της πρεμιέρας του Γιώργου Σαμπάνη σε μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας! Μάλιστα η εν λόγω έξοδος ήτανε μόνο η αρχή στις κοινές βραδινές βόλτες τους.

Ιωάννα και Δημήτρης εθεάθησαν λίγες μέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι χέρι στη Γλυφάδα. Όσο για το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την κοινή εμφάνιση του στο κλαμπ Lohan το βράδυ της ονομαστικής εορτής του επιχειρηματία. Ο τελευταίος κάλεσε τους φίλους του να γλεντήσουν και η σταρ Ελλάς 2018 ήταν παρούσα. Μάλιστα Ιωάννα Μπέλλα συμπεριφερόταν ως οικοδέσποινα του party. Υποδεχόταν στο prive τραπέζι του κλαμπ τους καλεσμένους του Δημήτρη και τους αποχαιρετούσε όταν έφευγαν.

ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Μετά απ’ όλα αυτά άπαντες στην κοσμική Αθήνα αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τον επιχειρηματία και την εστεμμένη, λέει η εφημερίδα το «μπαμ», είναι μόνο φίλοι η προέκυψε στα καλά καθούμενα κάτι παραπάνω μεταξύ τους; Και αν προέκυψε ποια θα είναι η αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη βγαίνοντας από το ριάλιτι Νοmads και μαθαίνοντας τα καθέκαστα για τα νυχτοπερπατήματα του συντρόφου της με την ωραιότερη ελληνίδα;

Εκτός κι αν το ζευγάρι χώρισε προτού το μοντέλο πάρει μέρος στο ριάλιτι και δεν το έμαθε κάνεις! Πάντως εμείς εδώ στο Youweekly.gr πληροφορία για χωρισμό του Μηλιώνη με την Αλεξανδράκη δεν είχαμε,μάλιστα το ρεπορτάζ μας έλεγε το εντελώς αντίθετο.

Καλά ξεμπερδέματα!!!

Exit mobile version