Hallocy

Έλληνας Κωμικός μιμείται την Jennifer Lopez και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Comedian. , γράφει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στην περιγραφή του προφίλ της στο Instagram, με τους 300 χιλιάδες followers του να ανυπομονούν για την επόμενή του ανάρτηση.

Οι διάσημοι καμιά φορά το παρακάνουν με τις υπερ-επιτηδευμένα ανεπιτήδευτες πόζες τους στα social media και ο Ελλαδίτης κωμικός και γνωστός you tuber με προβολές σχεδόν 5 εκατομύρια Αλέξανδρος Κοψιάλης είπε να τους “κοροϊδέψει” λίγο.

«Φρόντισα πολύ καλά τον εαυτό μου κι αυτό πλέον φαίνεται», είπε στην τελευταία «καυτή» φωτογράφισή της η Jennifer Lopez λίγους μήνες πριν γίνει 50 ετών.

Τον Ιούλιο γίνεται 50 ετών. Το σώμα της από την άλλη δείχνει καλύτερο από αυτό που είχε στην ηλικία των 30.

Η Jennifer Lopez φόρεσε – χωρίς εσώρουχα – ένα προκλητικό φόρεμα του οίκου Versace και… γιόρτασε το υπέροχο σώμα της, που έχει διατηρήσει με σκληρή δουλειά.

Ύστερα από μια πρόκληση που είχε δεχτεί από διαδικτυακό του φίλο ο Αλέξανδρος φωτογραφήθηκε σαν μια άλλη JLO και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την λεζάντα @justsul σε πρόλαβα! Όπου χέζουν οι Αμερικάνοι, γλείφουμε εγώ και ο @anchev_boris ?Cosplay ντύσιμο wannabe @jlo που ναι σαν Πατρινιά ή Θεσσαλονικιά (διαλέξτε εσείς) που κατέβηκε για καφέ στην πλατεία. Memers από @kamm1gr οπλίστε! Γράψε ποιος/ποια Έλληνας/ίδα ή Ξένος/η θέλετε να ναι επόμενος?? τα 3 πιο γαμάτα σχόλια μπαίνουν με ΤΑG σε στόρυ?
#mariglen #mariglenteam #kamm1gr #alexandros_kopsialis #jlo #justsul

Αναμενόμενο η φωτογραφία να αποσπάσει πάνω από 100 χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Πάρτε μια γεύση από τα ξεκαρδιστικά τελευταία του βίντεο στο youtube



Exit mobile version