Hallocy

Σκύλος έπαθε καρδιακή προσβολή επειδή φοβόταν τα πυροτεχνήματα που έριξαν οι άνθρωποι και πέθανε

Ένας σκύλος υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε από τον φόβο που του προκάλεσαν τα πυροτεχνήματα που πέταξαν άνθρωποι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Winston ράτσας Moscow Watchdog προσπάθησε να βρει καταφύγιο κάτω από ένα ξύλινο πάτωμα, στο καταφύγιο σκύλων όπου ζούσε, στο Greater Manchester.

Σήμερα το πρωί, το προσωπικό βρήκε το 8χρονο σκυλί νεκρό.

Το προσωπικό υποψιάζεται ότι ο σκύλος – ο οποίος διασώθηκε από τη Βουλγαρία και τρομοκρατήθηκε από τους δυνατούς θορύβους – πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Μετά τη διάσωσή του από τους βίαιους ιδιοκτήτες του, ο Winston διαγνώστηκε με μια καρδιακή πάθηση και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή.


Το προσωπικό στο κέντρο διάσωσης άφησε μόνα τους τα σκυλιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αφού τα πυροτεχνήματα έδειχναν ότι είχαν σταματήσει.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, υπήρξε κι άλλη μια σειρά πυροτεχνημάτων κοντά στο κέντρο διάσωσης, σοκάροντας πολλά από τα σκυλιά που ήταν μέσα.

Πολλά σκυλιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο κέντρο διάσωσης, ωστόσο ο Winston, προσπάθησε να καταφύγει σε ένα σημείο που ήταν πολύ μικρό για να κρυφτεί και πέθανε.

Η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου Emma Billington δήλωσε: “Μισούσε τους δυνατούς θορύβους. Όταν ήμασταν εκεί δεν καταλάβαμε από πού προέρχονταν τα πυροτεχνήματα. Όταν ξεκίνησαν, όλα τα σκυλιά που φοβήθηκαν άρχισαν να τρέχουν πίσω στο καταφύγιο. Παρατήρησα ότι ένα έλειπε.”


Κι αυτός ήταν ο Winston. Έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ είχε σφηνώσει κάτω από το εξωτερικό ξύλινο δάπεδο.”

“Πρέπει να πούμε σε όσους αρέσουν τα πυροτεχνήματα πόσο κακό κάνουν στα σκυλιά.”

“Αυτό τον σκότωσε. Όλη τη ζωή του έχει υποστεί βασανιστήρια στα χέρια των ανθρώπων.”“Αυτό τον σκότωσε. Όλη τη ζωή του έχει υποστεί βασανιστήρια στα χέρια των ανθρώπων.”

“Ήταν το πιο πιστό σκυλί.”

Το καταφύγιο φροντίζει τα ζώα σε ένα περιβάλλον χωρίς κλουβιά.

Exit mobile version