Site icon Hallocy

Το προφίλ του 13χρονου αδελφοκτόνου-Τίποτα δεν προμήνυε την πράξη του

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 13χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της εννιάχρονης αδελφής του, ο οποίος είχε διαγνωστεί με θέματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον επαρχιακό επιθεωρητή Λάρνακας-Αμμοχώστου Μιχάλη Λοϊζίδη, το παιδί φοιτούσε σε δημοτικό σχολείο και μόλις ολοκλήρωσε τη φοίτηση του, πήγε δοκιμαστικά σε γυμνάσιο της περιοχής του. Αφού παρακολουθήθηκε στενά, αποφασίστηκε μέσα από εκθέσεις όπως μεταφερθεί σε άλλο γυμνάσιο και πιο συγκεκριμένα σε ειδική μονάδα.

Ο κ. Λοϊζίδης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, ότι ο 13χρονος ήταν στο δρόμο και επ’ ουδενί δεν αποβλήθηκε από το σχολείο δια παντός, όπως ανέφεραν πληροφορίες από γείτονες της οικογένειας.

Υποστήριξε επίσης ότι το παιδί είχε πάει χθες το πρωί εκδρομή με την τάξη του και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξαν ενδείξεις του τι θα ακολουθούσε όταν επέστρεψε στο σπίτι του.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροτομή επί της σορού της εννιάχρονης.

Ο 13χρονος μετά το έγκλημα αφού εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο μεταφέρθηκε με διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, όπου νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος.

reporter.com.cy

Exit mobile version