Site icon Hallocy

Τραγωδία με 9χρονη στη Λάρνακα: Όσα αποκαλύπτει μάρτυρας – Βίντεο

Σε αποκαλύψεις προέβη γείτονας, ο οποίος ήταν μάρτυρας της τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/11) στον Άγιο Ιωάννη στη Λάρνακα.

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο ο νεαρός γείτονας ανέφερε ότι “βρισκόμουν στο σπίτι μου, άκουσα τον πατέρα να φωνάζει, αντιλήφθηκα γείτονες να τρέχουν προς το σπίτι και βγήκα και εγώ για να δω τι συμβαίνει. Είδα τον πατέρα να κρατάει το κοριτσάκι και να τη μεταφέρει έξω από το σπίτι” είπε και πρόσθεσε πως ενημέρωσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο για το συμβάν.

Ο νεαρός σημείωσε πως “άγγιξα το κοριτσάκι για να δω εάν υπήρχε παλμός, αλλά δεν υπήρχε και άρχισε ήδη να μελανιάζει. Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις” προσπαθώντας να επαναφέρει το παιδί του ενώ ο 13χρονος “καθόταν στην αυλή του σπιτιού”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο νεαρός είπε πως δεν γνώριζε την οικογένεια, ωστόσο έβλεπε “τα παιδιά που έπαιζαν έξω στο δρόμο καθημερινά και τα αδέλφια είχαν συχνά καυγάδες”.

Άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι, τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

Εν τω μεταξύ σε επικοινωνία που είχαμε με αρμόδιο λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας μας ανέφερε ότι ζήτησαν έκθεση για τα γεγονότα για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα. Επισημαίνει δε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στη σκηνή λειτουργοί του Τμήματος Ευημερίας, ενώ παρακολούθησαν τη διαδικασία μέχρι το πέρας της και τη μεταφορά του 13χρονου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Να αναφερθεί ότι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι, τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

Επίσης, στην κάμερα του Σίγμα μίλησε γείτονας ο οποίος γνώριζε την οικογένεια και τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας, ο οποίος διατηρούσε περίπτερο στην περιοχή, γνώριζε τα δύο παιδιά, αφού πήγαιναν εκεί. Ανέφερε ότι το 13χρονο παιδί που φέρεται να σκότωσε την αδερφή του είναι «προβληματικό», χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα. Για το 9χρονο κοριτσάκι δήλωσε ότι ήταν πανέξυπνο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

sigmalive.com

Exit mobile version