Site icon Hallocy

Κόβεται και η αντικαταστάτρια της Χαριτίνης Ηλιάδου από το Omega;

Μετά το άδοξο τέλος της απογευματινής εκπομπής «Παρέα mou», σειρά, φαίνεται ότι παίρνει η εκπομπή, «Ευτυχείτε». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV Mania, μπορεί η διεύθυνση του Omega να αντικατέστησε τη Χαριτίνη Ηλιάδου με την Κατερίνα Καινούργιου, σε μία προσπάθεια να γλιτώσει αφενός χρήματα κι αφετέρου να εκμεταλλευτεί -στο έπακρον- τη συνεργασία του με το ελληνικό κανάλι Open, τα νούμερα τηλεθέασης, όμως, εξακολουθούν να δημιουργούν κρίσεις πανικού στους ιθύνοντες που αναζητούν άμεσες λύσεις για να γλιτώσουν από τα χειρότερα.

Από τις 29 Οκτωβρίου, όταν, δηλαδή, το κανάλι άρχισε τη μετάδοση της νέας καθημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, οι τηλεθεατές, φάνηκε, να μην αγκαλιάζουν το καινούριο προϊόν που τους είχε σερβίρει το Omega, με αποτέλεσμα τα νούμερα να εξακολουθούν να μην υπερβαίνουν το 7% (όσα, δηλαδή, συγκέντρωνε και η Χαριτίνη). Συγκεκριμένα, η «πρεμιέρα» της εκπομπής κατέγραψε 5,5% ενώ οι υπόλοιπες προβολές του «Ευτυχείτε» κυμάνθηκαν μεταξύ του 7,2%, 5%, 4,2%, 5,8% και 5,2%.

Με δεδομένο, λοιπόν, τα απογοητευτικά ποσοστά που καταγράφει καθημερινά η Nielsen -για το νέο πρότζεκτ της Κατερίνας Καινούργιου, ο σταθμός, σκέφτεται να αναθεωρήσει -και πάλι- τον προγραμματισμό του κόβοντας -πιθανότατα- το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στη θέση της, μάλιστα, προτίθεται να προβάλλει σειρές σε επανάληψη, αφού τίποτα δεν μπορεί να στεριώσει στη συγκεκριμένη ζώνη καθώς, ο ΑΝΤ1, κατάφερε, με τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης», του «Θα βρεις το Δάσκαλό σου», με τους «Συμμαθητές» και της «Αίγιας Fuxia» να στρέψει όλο το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στη συχνότητά του.

Exit mobile version