Site icon Hallocy

Ξεκινούν τα battles του «The Voice»

Την ερχόμενη Τρίτη, στις 9.15μ.μ., στο Σίγμα, ξεκινά η δεύτερη φάση του «The Voice of Greece», τα λεγόμενα battles, όπου η αναμέτρηση για τους διαγωνιζόμενους γίνεται πιο σκληρή και η απόφαση πιο δύσκολη για τους coaches. Οι τέσσερις coaches, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να τους ακούσουν και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση μόνο με τους μισούς.

Στα battles, οι coaches συνθέτουν ομάδες με 19 ζευγάρια, σε σχέση με 17 που ήταν πέρσι, αναθέτοντάς τους να ερμηνεύουν σε ντουέτο ένα τραγούδι της επιλογής τους. Σε αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και θα συνεχίσει στα live. Να σημειωθεί ότι οι κριτές, θα έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν» δύο παίχτες της αντίπαλης ομάδας -και να τον εντάξουν στη δική τους, ενώ για φέτος ισχύει και το block, που είδαμε στα blind auditions.

O Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους -που θα προκρίνονται, στα παρασκήνια. Τα battles θα προβάλλονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 9.15μ.μ., από το Σίγμα.

Exit mobile version