Site icon Hallocy

Άγριο φονικό με θύμα Ελληνοκύπρια – Μαχαιρωμένη σε αυτοκίνητο

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 13.00 η Αστυνομία έλαβε μήνυμα ότι σε δρόμο στην περιοχή Οίκου Μαραθάσας, υπήρχε αυτοκίνητο με νεκρή γυναίκα εντός του οχήματος.

Η γυναίκα φέρει μαχαιριές στον λαιμό. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπρια γυναίκα. Εντός του οχήματος αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες βρισκόταν και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο θεάθηκε να κινείται προς τον γκρεμό.

Το άτομο αυτό φέρεται να απομακρύνθηκε από την σκηνή και αναζητείται από τις Αρχές.

Η σκηνή είναι αποκλεισμένη από τις Αρχές ενώ αναμένεται ιατροδικαστής.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου. Δημοσιογραφικές πληροφορίες που κάνουν λόγο για διαφυγή του δράστη στα κατεχόμενα, στο παρόν στάδιο δεν επιβεβαιώνονται από τις Αρχές.

Νεκρή στη θέση του οδηγού και με αρκετά τραύματα από μαχαίρι το θύμα

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές μετά το άγριο φονικό που διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι στον Οίκο Μαραθάσας, στην ορεινή Λευκωσία, με θύμα 56χρονη Ελληνοκύπρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολίτης εντόπισε νεκρή τη γυναίκα εντός οχήματος που ήταν ακινητοποιημένο στο χωριό και αμέσως σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Μέλη της δύναμης με την άφιξη τους στην σκηνή, εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα στη θέση του οδηγού, η οποία έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Επίσης ενώπιον της Αστυνομίας έφθασε πληροφορία ότι από τη σκηνή του φόνου θεάθηκε να διαφεύγει δεύτερο πρόσωπο. Ως εκ τούτου μέλη της δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του.

Την ίδια ώρα στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Exit mobile version