Site icon Hallocy

Φονικό Οίκου: Στην δημοσιότητα τ΄όνομα της νεκρής – Το χρονικό

Στην δημοσιότητα δόθηκε τ’ όνομα της γυναίκας που έχασε την ζωή της στο άγριο φονικό που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Οίκου Μαραθάσας.

Πρόκειται για την 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη με καταγωγή από την περιοχή. Για την υπόθεση συνελήφθη 40χρονος Γεωργιανός τον οποίο η άτυχη γυναίκα φέρεται να μετέφερε με το όχημά της όταν αυτός της έκανε ωτοστόπ.

Να σημειωθεί ότι στην κατοχή του 40χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ο φερόμενος δράστης έκανε ωτοστόπ στην γυναίκα προκειμένου να σταματήσει για να τον μεταφέρει στο χωριό Οίκος από τον Καλοπαναγιώτη. Η άτυχη γυναίκα δούλευε σε μπακάλικο του Καλοπαναγιώτη και ο φερόμενος δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνώριζε ότι τις μεσημβρινές ώρες η άτυχη 56χρονη μετέφερε τις εισπράξεις του μπακάλικου μαζί της.

Στο SigmaLive μίλησε ο κοινοτάρχης του χωριού, ο οποίος φανερά συγκλονισμένος ανέφερε λακωνικά ότι είναι η πρώτη φορά που σημειώθηκε κάτι τέτοιο στην κοινότητα. Η άτυχη γυναίκα ήταν κάτοικος της μικρής κοινότητας του Οίκου.

Ο φερόμενος δράστης αφού επιβιβάστηκε στο όχημα, στα μισά περίπου της διαδρομής φέρεται να τράβηξε μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε αγοράσει από περίπτερο και να σκότωσε εν ψυχρώ την 56χρονη Χατζηγιάννη.

sigmalive.com

Exit mobile version