Site icon Hallocy

Aυτό θα είναι το βραδινό show που θα παρουσιάζει η Αριστοτέλους! – Βίντεο

Η αλήθεια να λέγεται, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια του νησιού μας.

Εκτός από την επιτυχημένη πορεία της στην απογευματινή ζώνη, την είδαμε στο παρελθόν στην παρουσίαση και βραδινών show, ένα ρόλο στον οποίο θα την δούμε για άλλη μια φορά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TvMania, η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναλαμβάνει την παρουσίαση του reality που φέρει την ονομασία “The story of My Life”, όπου celebrity ζευγάρια παίρνουν μια γεύση από το πώς θα είναι σε 20, 50, ίσως και περισσότερα χρόνια με τη συνδρομή έμπειρων μακιγιέζ.

“Οι γερασμένοι καλεσμένοι αντιδρούν μπροστά στην κάμερα καθώς αντικρίζουν τις ηλικιωμένες εκδοχές τους, ενώ ταυτόχρονα απαντούν σε προσωπικές ερωτήσεις με τον κοινό τους βίο, τωρινό και μελλοντικό. Ο Alpha πιστεύει πολύ στο format, που είναι πιο κοντά σε ανθρωποκεντρικά ριάλιτι τύπου «Πάμε Πακέτο», και ήθελε να το βγάλει στο δεύτερο μισό με παρουσιάστρια την Αριστοτέλους, όμως η εγκυμοσύνη της τελευταίας ανέτρεψε τα σχέδια κι έτσι το show μετατέθηκε για το φθινόπωρο” αναφέρει το δημοσίευμα που φέρει την υπογραφή του Μαρίνου Νομικού.

Πάρτε μια γεύση από το show όπως προβάλλεται στο εξωτερικό, με το video που ακολουθεί:

reporter.com.cy

Exit mobile version