Site icon Hallocy

Η σύλληψη Α.Μαυρομιχάλη – Η σύνδεση με ύποπτο απόπειρας Ροδοθέου

Στη σύλληψη του Αλέξη Μαυρομιχάλη οδηγήθηκε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου 1ης Δεκεμβρίου μετά από εξ ακοής μαρτυρία υπόπτου που τελεί υπό κράτηση για την απόπειρα δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου.

Ο 26χρονος με μαρτυρία του, ενέπλεξε τον Μαυρομιχάλη στην υπόθεση ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για υπόθεση κατά την οποία η ΥΚΑΝ πραγματοποίησε έφοδο σε διαμέρισμα στην Λακατάμεια όπου εντοπίστηκαν 17 κιλά ναρκωτικών (14 κιλά κάνναβη και 3 κοκαίνη). Για την ίδια υπόθεση η αστυνομία καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ 40 ετών από τη Λευκωσία, τον οποίο επίσης ενέπλεξε στην υπόθεση ο 26χρονος. Τον 40χρονο εμπλέκει ωστόσο και στην απόπειρα της δολοφονίας του Νίκου Ροδοθέου.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη της ΥΚΑΝ, στο διαμέρισμα αυτό διαμένουν δυο πρόσωπα τα οποία φέρονται να προμηθεύουν με ναρκωτικά νεαρά πρόσωπα στην Λακατάμεια και στην Ανθούπολη.

Η εξ ακοής μαρτυρία που ενέπλεξε τον Μαυρομιχάλη τον θέλει να συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ιωσήφ, όταν ο τελευταίος βρισκόταν στο διαμέρισμα στην Λακατάμεια με τον 26χρονο και παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Exit mobile version