Hallocy

Αίσχος! Δημοσίευσαν φωτογραφίες της νεκρής φοιτήτριας στα βράχια! Δεν σεβάστηκαν τίποτα…

Ντροπή!
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη το θρίλερ που εξελίσσεται στη Ρόδο.

Ένα νεαρό κορίτσι, μόλις 21 χρόνων βρέθηκε νεκρό και ημίγυμνο σε απόκρημνη παραλία του νησιού.

Η είδηση από μόνης είναι σοκαριστική… Ποιος έκανε ένα τέτοιο έγκλημα; Ποιος στέρησε τη ζωή σε ένα κορίτσι που δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα;

Και ενώ οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, οι γονείς κλαίνε πάνω από το άψυχο κορμάκι της κόρης τους, το Λιμενικό Σώμα του νησιού ψάχνει τους δολοφόνους…

Δύο άτομα, ηλικίας 19 και 21 ετών φέρονται να έχουν ομολογήσει πως αυτοί την σκότωσαν γιατί τους αρνήθηκε την ερωτική συνεύρεση.

Και το δράμα συνεχίζεται…

Στο βωμό του χρήματος κάποιοι ξεπούλησαν την νεαρή Ειρήνη…

Δεν σεβάστηκαν τίποτα! Το μόνο που σκέφτηκαν είναι πως θα πάρουν μερικά “κλικς” παραπάνω και πως θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Υπήρξαν “κοράκια” που η πρώτη τους σκέψη, στην τραγωδία αυτή που παρακολουθεί άφωνη η κοινωνία μας, ήταν να βρουν την φωτογραφία της 21χρονης Ειρήνης να κείτεται γυμνή στα βράχια…

Και την βρήκαν… Και την δημοσίευσαν χωρίς να ντραπούν για τους εαυτούς τους, χωρίς να έχουν ενοχές…

Μια εφημερίδα και ένα site δημοσίευσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς pixel. Η εφημερίδα Star Press και το Site Μακελειό για να αυξήσουν το κοινό τους έβγαλαν το άψυχο κορμάκι της όμορφης φοιτήτριας στο… σφυρί χωρίς να ντρέπονται για τους εαυτούς τους.

Έχουμε πει εξάλλου… Το αίμα πουλάει… Και αν συνδυαστεί με κάποιο σ3ξουαλικό κίνητρο πουλάει ακόμα περισσότερο! Υπάρχει όμως και ένα όριο! Μια γραμμή που ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα κτήνη. Μια γραμμή που δεν πρέπει όποιος θέλει να λέγεται άνθρωπος, να την περνάει… Και οι συγκεκριμένοι την πέρασαν!

Ορισμένα πράγματα δεν ξεπουλιούνται! Δεν μπορείς να βγάζεις στο “σφυρί” έτσι μια νεαρή κοπέλα! Υπάρχει κάτι που λέγεται “Προσβολή της μνήμης νεκρού”! (άρθρο Άρθρο 365 – Ποινικός Κώδικας).

Εδώ όμως ορισμένοι δεν σέβονται τους ίδιους τους εαυτούς, θα σεβαστούν τους νεκρούς;

Η αποκλειστικότητα και η πρωτιά

Ακόμα ένα site χθες, τόλμησε και δημοσίευσε την φωτογραφία της Ειρήνης Τοπαλούδη, και μάλιστα την “έβγαλε” πρώτο στον αέρα για να μπορεί αργότερα να… καυχιέται ότι την είχαν “πρώτοι”! Ο λόγος για το site Enikos, το οποίο μέσα σε 15 λεπτά και τον σάλο που ξέσπασε την “κατέβασαν”!

Το Makeleio αφού την “άφησε” στον “αέρα” όλο το βράδυ και αφού πήρε αρκετά “κλικς” έσβησε την φωτογραφία μετά από αρκετές ώρες… Εξάλλου η δουλειά είχε γίνει…

Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο [εικόνες]

Οι δυο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.
Σε δύο πρόσωπα έχει καταλήξει η αστυνομία όσον αφορά στους κατηγορούμενους της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται, μέχρι στιγμής, τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Οι δυο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του στη Λίνδο.

Exit mobile version