Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Νότης Σφακιανάκης: Ο μαέστρος του αποκαλύπτει τι έγινε τελικά με το Γιώργο Παπαδόπουλο!

Τρομερό παρασκήνιο! Η κίνηση που τίναξε στον αέρα το σχήμα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να ενημερώσει ότι αποχωρεί από το σχήμα που θα συμμετείχε!

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το Gazi Live και την Πάολα, αλλά κατακεραύνωσε το Νότη Σφακιανάκη.

Λίγο πριν την χθεσινή πρεμιέρα, η πλευρά του του Νότη Σφακιανάκη έσπασε τη σιωπή της! Συγκεκριμένα, ο μαέστρος του Μανώλης Σουβατζής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έκανε μια ανάρτηση κόλαφο γράφοντας:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο, το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και ποτέ με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών”.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης