Site icon Hallocy

Δολοφονία Τοπαλούδη. Οι πρώτες δηλώσεις του Αλβανού : «Ξύπνησα σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν»

O αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μετά τον ξυλοδαρμό του στις φυλακές Αυλώνας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ξύπνησα σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο βιασμού του από κρατούμενους των φυλακών μετά το περιστατικό αυτοδικίας σε βάρος του.

Η καταγγελία του ήρθε σχεδόν ένα 24ωρο μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα στο κελί απομόνωσης όπου εκρατείτο, και όχι την ίδια μέρα παρότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για αξιολόγηση των τραυμάτων και επέστρεψε στις φυλακές χωρίς κανένα ίχνος βιασμού, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή.

Αυτη την ώρα ο 19χρονος βρίσκεται σε απομονωμένο κελί στα Γρεβενά. Εκεί που κρατούνται όσοι έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας αλλά και δολοφονίες. Στην ίδια φυλακή αλλά σε άλλη πτέρυγα είναι ο 21χρονος Έλληνας, ο οποίος κρατείτο στο Μεταγωγών στον Πειραιά μέχρι και χθές το βράδυ.

Exit mobile version