Hallocy

Flash back από το 1992! Γνωστή Κύπρια ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ΡΙΚ για την Eurovision – Βίντεο

Η Άντρη Κυριαζή είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, μα πάνω απ’ όλα είναι μια καλλιτέχνης η οποία αγαπά τόσο πολύ τη τέχνη την οποία ακολουθεί, σε βαθμό που θυσιάζει στο βωμό της πράγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο.

Η Άντρη πριν δυο χρόνια περίπου εγκατέλειψε την σιγουριά του δημόσιου για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη τέχνη της υποκριτικής. “Παραιτήθηκα από τη Μέση Εκπαίδευση όπου εργάστηκα για δέκα χρόνια ως καθηγήτρια θεατρολογίας σε λύκεια της Κύπρου και αν και έχω θυσιάσει μια αξιοζήλευτη μόνιμη θέση, νιώθω επιτέλους ελεύθερη και δημιουργική. Το στεγανό πλαίσιο της εκπαίδευσης με είχε στεγνώσει δημιουργικά και δεν μπορούσα πλέον να λειτουργήσω καλλιτεχνικά”, είχε δηλώσει με σιγουριά και πάθος γι αυτό που κάνει.

Φέτος είναι για τρίτη χρονιά στο κρατικό μας κανάλι στην καθημερινή σειρά “Καμώματα τζι Αρώματα”, μια σειρά που γίνεται με μεράκι από όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές και επαγγελματισμό.

Πριν μια βδομάδα περίπου την είδαμε μέσα από τον Άλφα Κύπρου να πρωταγωνιστεί στο Κάρμα σε ένα συνταρακτικό επεισόδιο με ένα έγκλημα πάθους και εκδίκησης που συντάραξε τη μικρή και κλειστή κοινωνία της Κύπρου χρόνια πριν.

Αυτό που ίσως λίγοι να γνωρίζουν αλλά και να θυμούνται είναι πως η ταλαντούχα ηθοποιός το 1992 είχε συμμετάσχει στον κυπριακό διαγωνισμό του ΡΙΚ για την πρόκριση του νικητή στην Eurovision.

Exit mobile version