Πέμπτη, Οκτώβριος 17

Χ. Αριστοτέλους: Ο Εφραίμ ως πατέρας, τα παράπονα και το νέο show στον Αlpha!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Must και τον δημοσιογράφο Νάκη Αντωνίου και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άντρα της Γιώργο Εφραίμ, τα παράπονα και τον έρωτα που νιώθει για αυτόν, αν θα άφηνε την απογευματινή ζώνη, τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια αλλά και για αν αποδέχεται τον όρο «βασίλισσα»

Είχες πει πως έχεις κάποια παράπονα από τον Γιώργο. Αλήθεια, πως είναι σαν πατέρας;

Είναι αυτό που λες μεταξύ αστείου και σοβαρού. Το έχω πει και άλλες φορές, ο Γιώργος πετάει εδώ και εκεί τα πράγματα του και σίγουρα αυτό με εκνευρίζει αρκετές φορές, και το βρίσκω λογικό. Από την άλλη όμως, ο καθένας μας κάνει κάτι που ίσως ενοχλεί τον άλλον. Είναι πολύ τρυφερός πατέρας και έχουν μια πολύ όμορφη σχέση με τη Μελίνα.

Βοηθά με τις ανάγκες του μωρού; Ξυπνά τη νύχτα, αλλάζει πάνες κτλ.; 

Εκ των πραγμάτων, λείπει πολλές ώρες και κάποιες νύχτες από το σπίτι. Επίσης. μου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θα ξυπνά τα βράδια λόγω και της φύσης της δουλειάς του. Κάνει όμως άλλα πράγματα εξίσου σημαντικά. Τώρα όσον αφορά στις πάνες, αν τύχει να είναι μόνος του στο σπίτι με το μωρό και δεν έχει κανένα κοντά για να τον «γλυτώσει», τότε ναι, θα την αλλάξει.

Ποια στοιχεία του Γιώργου έχει πάρει η μικρή Μελίνα και ποια δικά σου;

Στοιχείο του Γιώργου είναι ότι κάποιες φορές θέλει απλά την ησυχία της και τον χρόνο της. Δικό μου τοιχείο είναι ότι είναι πολύ εκφραστική και της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές.

Αποδέχεσαι τον τίλο «βασίλισσα της ψυχαγωγίας»;

Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω σε βασιλιάδες και βασίλισσες. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στην αγάπη για αυτό που υπηρετείς και στην ομαδικότητα. Μόνος του κανείς δεν πήγε πουθενά σε αυτή τη δουλειά και σε αυτό το κομμάτι είμαι πολύ τυχερή.

Θα άφηνες ποτέ την απογευματινή ζώνη;

Τίποτα δεν είναι για πάντα και φυσικά κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εφόρου ζωής. Άλλωστε, κάνουμε μια δουλειά που ακολουθείς την τάση της εποχής και οφείλεις στον εαυτό σου αλλά και στους τηλεθεατές να προσαρμόζεσαι και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

Δέχεσαι την κριτική;

Δέχομαι την κριτική, ναι. Αντέδρασα κάποιες φορές , πολύ λίγες, όταν ένιωσα ότι είχε ξεφύγει κάτι από τα πολύ ελαστικά όρια της κριτικής και έπιασε το σχέδιο και άλλους ανθρώπους με ισοπεδωτικό τρόπο.

Ξέρουμε πως στα σχέδια είναι και ένα βραδινό σόου. Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις γι’ αυτό;

Είναι μια απόφαση του Alpha, για την οποία δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αυτό όμως που είδα είναι σίγουρα κάτι που στην Κύπρο δεν έχουμε ξαναδεί. Ανυπομονώ και εγώ πάρα πολύ…

alphanews.live

Διαβάστε επίσης