Πέμπτη, Οκτώβριος 17

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Οι πισώπλατες μαχαιριές στον χώρο και τα σχόλια για τα κιλά της!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Must και τον δημοσιογράφο Νάκη Αντωνίου και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε μεταξύ άλλων για την κριτική που δέχθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τις πισώπλατες μαχαιριές στον χώρο, τα σχόλια για την αμοιβή της αλλά και πως διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της, δίνοντας αφοπλιστικές απαντήσεις.

Κάθε τόσο ο δημόσιος θηλασμός γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Θα το έκανες εσύ;

Το να θηλάζει μια μητέρα το μωρό της είναι μια εικόνα πολύ όμορφη και γλυκιά. Τα μωρά δεν καταλαβαίνουν από δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όταν πεινάσουν και είμαι σίγουρη πως όλες οι μανούλες που θηλάζουν δημόσια το κάνουν με πολύ όμορφο τρόπο και δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια που το κάνει για να προκαλέσει. Ναι, φυσικά και θα το έκανα.

Δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν το σώμα και τα κιλά των γυναικών. Άκουσες ποτέ κάποιο σχόλιο εσύ για το σώμα σου ή τα κιλά σου, κυρίως μετά την πρώτη εγκυμοσύνη;

Ναι, έχω ακούσει. Δυσκολεύτηκα αρκετά να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης και μόλις τα έχασα ήρθε η δεύτερη, αλλά χίλιες φορές χαλάλι! Δεν με πείραξε, όμως. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν κακοπροαίρετα που με ρώτησαν αρκετές φορές αν ήμουν έγκυος, ενώ δεν ήμουν.

Πώς σχολιάζεις όσα ακούστηκαν για την αμοιβή σου;

Αυτό είναι πολύ παλιό νέο, αλλά θα σου πω κάτι: αν ό,τι άκουγα για μένα το σχολίαζα, θα θέλαμε όλο το τεύχος για να χωρέσουν.

Έχεις δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές;

Ναι, αλλά δεν κάθομαι να κλαίω πάνω από το γάλα που χύθηκε. Απογοητεύτηκα αρκετές φορές, ωστόσο κάποια στιγμή μαθαίνεις ότι το «γιατί» απλά δεν υπάρχει.

Όσο για το αν τσαλακώνεται στο Instagram και αν αυτό θέλει να βγάζει προς τα έξω απάντησε μεταξύ άλλων:

Ποτέ δεν θεώρησα ότι τσαλακώνομαι γιατί ποτέ δεν έκανα κάτι επιτηδευμένα. Αυτή είμαι, αυτή είναι η ζωή μου, αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Δεν προσπάθησα ποτέ να δείξω κάτι άλλο… Δεν με αφορά αυτό το lifestyle.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης