Site icon Hallocy

Νίκος Αναστασιάδης: Τον όρκο στον Ιπποκράτη δεν τον έδωσαν μόνο για να πλουτίσουν

Να καταθέσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις κάλεσε τους γιατρούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να διαφανεί τι δήλωναν ή τι δηλώνουν έτσι ώστε να τους δοθεί ανάλογη αμοιβή.

Μιλώντας το πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό OMEGA, ο Νίκος Αναστασιάδης, τόνισε ότι δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα, αφού υπάρχει ένας διάλογος για το θέμα του ΓΕΣΥ, όμως θα πρέπει όπως είπε, «να θέσουμε όλοι πάνω απ’ όλα το κοινωνικό καλό, δεύτερο χωρίς αμφιβολία την καλή αμοιβή του επιστήμονα, εξ’ ου και είναι γενναιόδωρες οι προσφορές, ή οι προτάσεις της Κυβέρνησης και του ΟΑΥ προς τους γιατρούς».

Υπέδειξε επίσης ότι οι γιατροί φαίνεται να μην έχουν τύχει πλήρους ενημέρωσης πέραν από την ηγεσία τους και θέτουν όρους επειδή έχουν άλλη αντίληψη. Σημείωσε παράλληλα ότι κάθε πενταετία, όταν υπάρχουν προβλήματα θα αξιολογούνται και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα.

Έκανε επίσης λόγο για υπερβολές για τα όσα ακούει και στέλνει μήνυμα ότι «πρέπει να προσγειώσουν όσους έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη, διότι δεν τον έδωσαν μόνο για να πλουτίσουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

reporter.com.cy

Exit mobile version